Despre companie

 

Romania Farm Invest A/S

Romania Farm Invest  A/S (RFI) este o societate pe acţiuni daneză, iar obiectul de activitate principal este deţinerea de acţiuni în filiala românească JD Agro Cocora S.R.L., acţionariatul fiind de 100%. RFI oferă în principal consultanţă filialei, păstrează un contact permanent şi trimite rapoarte celor 65 de acţionari.

JD Agro Cocora

JD Agro Cocora S.R.L. aparține grupului Romania Farm Invest A/S şi are ca obiect principal de activitate cultivarea cerealelor. Momentan exploatăm o suprafaţă de 12.500 hectare în județele Ialomița și Constanța. Compania și-a creat o echipă solidă, formată din specialiști în agricultură din România și localnici din județele Constanța și Ialomița. De asemenea, JD Agro Cocora beneficiază de experiență internațională în domeniul exploatărilor agricole, ceea ce înseamnă cultivarea la cele mai înalte standarde a terenurilor românești.

Clădiri
Ferma este nouă iar construcţiile au fost finalizate în 2009. S-a construit o hală pentru maşini cu o suprafaţă de 3.450m², care are în plus un atelier, un spaţiu pentru substanţe chimice şi administraţia. O altă hală cu o suprafaţă de 2.550m² şi o capacitate de depozitare de 8.000 de tone şi un siloz de cereale cu o capacitate de 32.000 de tone, rezultând o capacitalte totală de depozitare de 40.000 de tone.

Terenuri
Societatea lucrează în total 12,500 de hectare de teren agricol de calitate. Din această suprafaţă 5.600 hectare sunt cumpărate, iar 6.900 de hectare sunt arendate. Cele trei culturi principale sunt porumb, grâu şi rapiţă.

Utilaje
Societatea a investit într-un parc de utilaje complet ce cuprinde tractoare, camioane, cultivatoare, semănători, combine, vehicule de transport, etc., care se dezvoltă şi se eficientizează în permanenţă.

Vezi poze de la Agro Cocora >>>

{Facebook share}